Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

87018358 872488479870646 6460251427368337408 nΤο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας, ως καλλιτεχνικό γεγονός, συντονίζεται με το ιστορικής σημασίας πέρασμα του κινηματογράφου στην Ψηφιακή Εποχή και, ως Φεστιβάλ, αποτελεί πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα .Είναι, πλέον, ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ του είδους του, σύμφωνα με τη χρονική του διάρκεια, τον αριθμό προβαλλόμενων ταινιών και τις δράσεις που φιλοξενεί.

Συνεργασία της ΚΟΥΙΝΤΑ με την εταιρεία TICKETS TICKETS

ticket-ticketΝα συνεργαστούν με κύριους σκοπούς την προώθηση του πολιτισμού στην Ελλάδα την ευρώπη, και σε ολον τον κόσμο. Την προβολή της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και τέχνης στο εξωτερικό, την γνωριμία με τις πολιτιστικές αξίες άλλων λαών καθώς και ανάπτυξη φιλίας και συνεργασίας μαζί τους. Θα αναπτύξουν την συνεργασία και επικοινωνία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σπουδαστικούς, επιστημονικούς, πνευματικούς, εργατικούς, αγροτικούς, αθλητικούς απόδημου Ελληνισμού Συλλόγους, δημόσιους και ιδιωτικούς, που έχουν κοινούς ή παρεμφερείς σκοπούς για την προώθηση των κοινών σκοπών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι Εκδόσεις ΚΟΥΙΝΤΑ

KOUINTA Publishing HouseΟι Εκδόσεις ΚΟΥΙΝΤΑ είναι Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των Τεχνών. Οι εκδόσεις ξεκινούν την δραστηριότητα τους σε μια δύσκολη εποχή, με σκοπό να προβληθούν νέοι και παλαιότεροι συγγραφείς και ποιητές. Τα βιβλία των καλλιτεχνών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής δημιουργίας, έκφρασης και σκέψης. Το καλλιτεχνικό βιβλίο, που διέπεται από δικούς του κανόνες, οριοθετεί σαφώς τις αποστάσεις του από μια παρακμασμένη κουλτούρα βιβλίου με καταναλωτικό προσανατολισμό, από την επικρατούσα μετριότητα του μαζικού έντυπου μεταξύ των βιβλίων.

Η σκέψη ταξιδεύει στο δημιουργικό κενό ανάμεσα στην φαντασία και την αλληγορία, στο πεδίο των προθέσεων του ποιητή και συγγραφέα και της διάθεσης του να κυριαρχήσει στα ένστικτα του. Η ποίηση δεν είναι ένα ελευθέρωμα της συγκίνησης, λέει ο Έλιοτ, αλλά απόδραση από τη συγκίνηση. Δεν είναι έκφραση της προσωπικότητας, αλλά απόδραση από την προσωπικότητα.

Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ - Βιογραφία

www.kouinta-production.grΗ Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής και στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Σημείο αναφοράς στην πορεία της ΚΟΥΙΝΤΑ υπήρξε από την αρχή, ο άριστος συνδυασμός τεχνολογίας, δημιουργικότητας και ταχύτητας. Έτσι, πολύ γρήγορα έδωσε αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς της, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. H ΚΟΥΙΝΤΑ μπορεί να υποστηρίξει σήμερα, κάθε επικοινωνιακή δράση, δημιουργώντας ένα ζωντανό προϊόν εικόνας και λόγου. Ένα προϊόν που γράφει τέλεια στην οθόνη, αλλά και στη μνήμη αυτών που το παρακολουθούν. Παρουσία στο διαδίκτυο έχει με την βάση δεδομένων ΚΟΥΙΝΤΑ Art e-Magazine Πολιτιστικό περιοδικό και το Filmmaker.gr (κινηματογραφιστή)

Κινηματογραφική Εταιρεία Εταιρικό Προφίλ

koyinta_logoΗ Κινηματογραφική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Παραγωγό-Σκηνοθέτη Χρήστο Ν. Καρακάση. Ο στόχος την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής. Σημείο αναφοράς στην πορεία της ΚΟΥΙΝΤΑ υπήρξε από την αρχή, ο άριστος συνδυασμός τεχνολογίας, δημιουργικότητας και ταχύτητας. Έτσι, πολύ γρήγορα έδωσε αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς της, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο σε φεστιβάλ της Ελλάδας και στον εξωτερικό.

Πολιτιστικό Πόρταλ Filmmaker - Κινηματογραφιστής

filmmakerlogoΔημιουργία του  διαδικτυακού Πορταλ  www.filmmaker.gr με όνομα filmmaker.gr-Kινηματογραφιστής αποτελεί ιδιοκτησία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΚΟΥΙΝΤΑ  Ως αντικείμενο έχει την προβολή και διάδοση όλων των τεχνών ,την ερευνα στα νέα ηλεκτρονικά μέσα,Δημιουργία βάσης με βιογραφικά Καλλιτεχνών και Εταιρειών Παραγωγής

Πολιτιστικό Πόρταλ KOYINTA Art eMagazine

koyinta.gr_420x150_WhiteΤο Koyinta e-Magazine αφορά όλες τις τέχνες και απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτές.
Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των Τεχνών, το περιοδικό φιλοδοξεί: να αποτελέσει έναν τόπο διαλόγου και προβληματισμού ανάμεσα στους δημιουργούς και στους συνδημιουργούς.λειτουργήσει όχι  μόνο ως ειδησεογραφική καταγραφή, αλλά  και να παρέμβει ουσιαστικά στα πολιτιστικά γεγονότα που διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα και που, κατά την  γνώμη μας, αξίζουν καλύτερη προβολή και σχολιασμό.