Το ταξίδι πνοής στην Δροσιά

Ντένη Θεμελή Καίτη Λεκάκουχρήστος ΠοτίδηςΧρήστος καρακάσης Βασιλική ΚάππαΓιώργος ΜεσσάλαςΣπύρος Ντουράκης Κώστας ΜαντάςΜία ζεστή και εποικοδομητική προβολή του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ Ταξίδι Πνοής Γιώργος Μεσσάλας του σκηνοθέτη και παραγωγού Χρήστου Ν. Καρακάση σε οργάνωση παραγωγής μουσική, και κείμενα της Βασιλικής Κάππα πραγματοποιήθηκε στην όμορφη και παγωμένη Δροσιά . Οι cinefil της Δροσιάς με την προβολή του ντοκιμαντέρ βίωσαν μία γόνιμη βραδιά με παρόντα τον Γιώργο Μεσσάλα. Η παρουσία και ο ζεστός λόγος του Δημιουργού, Χρήστου Ν. Καρακάση της πολυτάλαντης Βασιλικής Κάππα και η κατάθεση ψυχής του ηθοποιού και σκηνοθέτη του θεάτρου Γιώργου Μεσσάλα έκαναν τη βραδιά πιο γοητευτική.
«Φεύγω πολύ συγκινημένος από αυτή τη βραδιά της Δροσιάς, του χιονιού και της αγάπης, από τους ανθρώπους που οργάνωσαν το Ταξίδι Πνοής, αλλά και από τους άλλους ανθρώπους της περιοχής που τους θεωρώ πλέον φίλους μου» λέει με διάθεση εξομολόγησης ο κορυφαίος ηθοποιός.
Χρήστος ΚαρακάσηςΓιώργος ΜεσσάλαςΒασιλική ΚάππαΒρέθηκαν στη Δροσιά, για να τιμήσουν τον Γιώργο Μεσσάλα, ο Πάρις Αμοργινός, αισθητικός οδοντίατρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής σε Φεστιβάλ, ο Σπύρος Ντουράκης καθηγητής ιατρικής του Παν/μίου Αθηνών, η οικογένεια τουΤάσου Πιτσόπουλου, ο ιατρός Σωτήρης Θεοδωρακόπουλος και άλλοι φίλοι του.
Βασιλική ΚάππαΝτένη ΘεμελήΓιώτγος ΜεσσάλαςΧρήστος ΚαρακάσηςΟργάνωση παραγωγής Βασιλική Κάππα
Σενάριο –σκηνοθεσία- Φωτογραφία Χρήστος Ν. Καρακάσης
Φωτογραφία –Συμπληρωματικές λήψεις Ορέστης Δούρβας Ορφέας Δούρβας
Μουσική Σύνθεση - Κείμενα -Ερμηνεία Βασιλική Κάππα
Βοηθοί Παραγωγής Μαρία Κάππα, Νίκος Ψαλτάκης
Παραγωγή Κινηματογραφική Εταιρεία Κουίντα
Συνεργάτης-Συμπαραγωγός-Διανομή: Εταιρεία Tickets Tickets
Διάρκεια 90 λεπτά form DCP έγχρωμο
Κινηματογραφική Διανομή NEW STAR ART CINEMA
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μαντάς
Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Καίτη Λεκάκου
Κώστας ΜαντάςΧρήστος ΚαρακάσηςΒασιλική ΚάππαΟι φωτογραφίες είναι του ‘Αρη Μαυρικίδη.
Η προβολή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» από την Ομάδα Πολιτισμού της Δ.Κ. Δροσιάς του Δήμου Διονύσου στα πλαίσια του αφιερώματος στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ